Μπροστά στα δύσκολα

5 Σεπ 2007

| | |
Μετά τη βροχή, βγαίνει το ουράνιο τόξο. Μετά τη μπόρα, έρχεται ο ήλιος. Όταν όλα μοιάζουν γύρω να καταρρέουν, μην κλείσεις απλώς τα μάτια και περιμένεις να κοπάσει η καταιγίδα, αλλα κάνε κάτι ουσιαστικό: πάρε την κατάσταση στα χέρια σου! Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ξανασηκωθείς μετά από μια ήττα, να ξαναρχίσεις απ' το μηδέν...αρκεί να πάρεις την απόφαση. Κανείς άλλος δεν θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου, παρά μόνον ο εαυτός σου! Στηρίζεσαι στα πόδια σου και να μαθαίνεις να περπατάς αργά-αργά, βήμα-βήμα, όπως τα μωρά. Όλα στην αρχή φαντάζουν δύσκολα, μα εφόδια, όπως η οικογένεια, οι φίλοι, έιναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν και να σε συμβουλέψουν.

 

Οι άνθρωποι δεν ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε με το πείσμα, την υπομονή, την πίστη και πάνω απ' όλα τη θέλησή μας... Μπορεί και να μη το ανακαλύψουμε ποτέ! Με κινητήριο δύναμη την αγάπη -γι' αυτό που είμαστε, γι' αυτό που κάνουμε- όλα είναι δυνατά και όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν.

 

Σπουδαίο πράγμα να αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου...τρανό παράδειγμα, οι πυρόπληκτοι στην Πελοπόννησο.Τι παραπάνω έχουν αυτοί από σενα; Μάλλον έχουν πολύ λιγότερα απ' ό,τι εσύ...

 

Για μια φίλη μου που έπαψε να πιστεύει στις δυνάμεις της μετά από μια <<ήττα>>

0 λόγια από περαστικούς: